Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

The Hair – Piushaven kunst en klassiek

29 mei 2016 @ 13:00 - 15:00

DSC_1752

Een klinkend nieuw en onderscheidend initiatief van diverse Piushaven ondernemers en bewoners verenigd in de Stichting Piushaven Kunst en Klassiek als vervolg op Klassiek aan de Kade.

 In samenwerking met Piushaven Leven Podium, Souvenir Kamermuziek en Fontys Hogeschool van de Kunsten heeft deze stichting de Noordkade van de Piushaven  veranderd in een klein Montmartre aan het water. De haven straalde deze dagen puur kunst en cultuur uit door een variëteit aan klassieke muziek, gipsy, klezmer, gezellige jazz en prachtige kunst. De unieke sfeer van de Piushaven en de uitstraling van het water kwamen geweldig samen met de klanken van bijzondere muziekstijlen en de uitdaging van de kunst

 

The Hair. Een duo bij elkaar gebracht door de sublieme aantrekkingskracht van haar, en van de klankwereld die een gitaar en een fluit samen teweeg kunnen brengen. Vera Hofman bespeelt de fluiten en zingt, Sjors van der Mark doet het gitaarwerk. Beschreven als ‘een duo met een voorkeur voor vreemde stukken’, legt The Hair een focus op zowel twintigste – eeuwse en hedendaagse muziek als renaissance en barok, waardoor bijzondere programma’s ontstaan. Alle uitersten van de instrumenten, de muzikanten en de emoties van de luisteraar worden hierin uitgebuit. Dit is The Hair. Geen standaard muziek, geen standaard uitvoering, geen standaard haar.

Gegevens

Datum:
29 mei 2016
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

The Hair

Locatie

Piushaven
Lanciersstraat 132
Tilburg, Noord-Brabant 5017 CV Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.piushavenkunstenklassiek.nl/index.html