Vera Hofman heeft bij Peter Rijkx, Leon Berendse & Valerie Debaele fluit gestudeerd en heeft in 2017 de graad Master of Music behaald. Momenteel studeert ze Master HaFa directie bij Hardy Mertens en is als dirigent werkzaam bij Summa Orkest Eindhoven en Muziekvereniging Ontspanning Na Arbeid te Lage Mierde.

les chats noirs, vrijthof


lcn-weert

Als fluitiste is Vera actief bij Lola Marie & Les Chats Noirs,
een professioneel ensemble dat je meeneemt naar de jaren 20, een roerige tijd waarin zowel Johans Strauss als cabaret songs vertolkt werden. Het internationale gezelschap is bekend om hun breed repertoire en meeslepende show. Het programma omvat licht klassiek, filmmuziek, musical net als Frans en Duitse Chansons uit de tijd van 1881 (Parijs) tot aan 1939 (Berlijn).
Kijk voor meer informatie en boekingen op leschastsnoirs.eu

 

The Hair. Een duo bij elkaar gebracht door de sublieme aantrekkingskracht van haar, en van de klankwereld die een gitaar en een fluit samen teweeg kunnen brengen. Vera Hofman bespeelt de fluiten en zingt, Sjors van der Mark doet het gitaarwerk. Beschreven als 'een duo met een voorkeur voor vreemde stukken', legt The Hair een focus op zowel twintigste -eeuwse en hedendaagse muziek als renaissance en barok, waardoor bijzondere programma's ontstaan. Alle uitersten van de instrumenten, de muzikanten en de emoties van de luisteraar worden hierin uitgebuit. Dit is The Hair. Geen standaard muziek, geen standaard uitvoering, geen standaard haar.

DSC_1752